Seizoensgebonden klussen

’s Zomers buiten, ’s winters binnen

Elk seizoen vraagt om zijn eigen werkzaamheden. Dit maakt dat ik zomers vooral buiten bezig ben met bijvoorbeeld het maken van een aanlegsteiger, een hardhouten vlonderterras, een mooi stukje sierstraatwerk (van bijvoorbeeld boerenkasseien: gekleurde oude natuursteenkeien) of het rooien en snoeien van hagen en bomen.

Hekken op maat

’s Winters probeer ik vooral de winterklussen aan te pakken waarmee ik binnen aan de slag kan. Vaak zijn dat wel projecten met oog op het komende buitenseizoen. Zo las ik stalen hekken op maat voor bijvoorbeeld (zorg)boerderijen, maneges en andere aanvragers die bijvoorbeeld dieren houden of een tuin netjes willen omheinen.

De hekken op maat blijken zo’n succes dat ik er nog steeds van sta te kijken tot waar vandaan de aanvragen komen. Soms komen mensen de hekken zelf ophalen (en combineren dat trouwens met een uitstapje naar Haarlem of Amsterdam!) en een andere keer lever ik ze zelf af. Beide kan.

Naast mijn eigen klussen, spring ik zo nu en dan bij constructie- en aannemingsbedrijven in de omgeving bij wanneer daar een groot tekort aan mankracht is.

Contact opnemen